Notícies, Generalment, Casolà

Comparteix idees i possibilitats tecnològiques innovadores en una xarxa global: Matrix participa en el FABxLive Event 2020


Cada any la comunitat FabLab es reuneix per intercanviar idees sobre tecnologia de fabricació moderna, possibilitats digitals i desenvolupaments innovadors de productes en una conferència global. Representants de ciències, polítiques, indústria, docència i de més de 2.000 FabLabs a tot el món entren en conversa, debaten i comparteixen noves idees. Especialment enguany: a causa de Corona, la conferència té lloc digitalment i per tant està oberta a una comunitat encara més gran. L'objectiu de la conferència gratuïta en línia no només es centra en les novetats de l'escena FabLab, sinó també en la qüestió de com això pot contribuir a superar els reptes de la societat, per exemple, mitjançant la resolució de la pandèmia COVID-19.

Com a part del programa Esdeveniments FABxLive de la Fundació Fab, es duran a terme diverses conferències, simposis i tallers interactius del 27 al 31 de juliol i més enllà, moderats per experts internacionals. Les persones interessades també poden conèixer els resultats de la conferència després, que es posen a disposició de la comunitat mitjançant enregistraments.

matrix hi participa mitjançant diverses ofertes i el compromís de La dissenyadora industrial Adriana Cabrera i a la conferència global. El consultor sènior en el camp del desenvolupament de productes i la innovació és un dels experts del moviment de fabricants i FabLabs a Alemanya. Ha estat treballant amb la comunitat FabLab durant molts anys i treballa com a professora de robòtica tou per a la Fundació Fab.

A continuació, trobareu els esdeveniments en els quals participa Cabrera o l'equip de matriu: