Notícies, Generalment, Ofereix consells, Assessorament, Casolà

Assegurar ara treballadors qualificats! Cicle de seminaris en línia gratuït per a pimes


matrix participa en tallers sobre temes de reclutament, formació i digitalització en formació

Les petites i mitjanes empreses s’enfronten a reptes extrems com a conseqüència de la pandèmia de la corona: aturades de producció, poc temps de treball, pèrdua de recursos; tot això canvia l’empresa. Actualment, moltes empreses lluiten per sobreviure. Al mateix temps, és important pensar avui en demà: en la propera generació en formació. Per això, matrix participa mitjançant el compromís de Emscher-Lippe alta 4-Projektmitarbeiterin Kerstin Helmerdig an den Aktionswochen zur Fachkräftesicherung des Bundesarbeitsministerium. Angeboten werden drei verschiedene Online-Seminare zu den Themen Recruiting, Ausbildung sowie Digitalisierung in der Ausbildung. Eine Übersicht der Workshopangebote, die in Kooperation mit der eba es pot trobar aquí:

Reclutament avui:

Montag, 21.09.2020
12.30-13.30 Uhr


Trobar els empleats adequats davant l’augment de l’escassetat de personal és un repte. Discutim com ha canviat la contractació, quines són les bases de la contractació amb èxit i quins canals es poden utilitzar per arribar a nous empleats.

Educació futura! Ara:

Dimarts 22.09.2020 de setembre de XNUMX
12.30-13.30 Uhr


La formació a l’empresa és la base per garantir treballadors qualificats. Però, com troba una empresa i els manté fins a l’inici de la seva formació i més enllà? Quins tipus de formació hi ha? Quins drets i obligacions tenen els empresaris i els estudiants en pràctiques? Quines oportunitats de finançament hi ha?

Digitalització en formació:

Dimecres, 23.09.2020 de setembre de XNUMX
12.30-13.30 Uhr


Sobretot, la digitalització impulsarà la formació en els propers anys. Al seminari, proporcionem informació sobre com pot ser la digitalització a la formació, quina contribució pot fer la propera generació d’empreses i mesurem fins a quin punt ha avançat la vostra empresa en aquest àmbit.

Tots els seminaris oferts són gratuïts i tenen lloc com a conferències sobre zoom. Els interessats poden enviar un correu electrònic a, indicant el títol i la data del taller registre@ebagmbh.de inici de sessió.

El cicle de tallers té lloc en el marc de l ' Projecte Emscher-Lippe high 4 al seu lloc.