Notícies, Generalment, Ofereix consells, Assessorament, Casolà

Donar suport als fundadors en el desenvolupament del seu model de negoci


matrix participa a ruhrSTARTUPWEEK

Fundació, creixement, digitalització i innovació: aquests són els temes de la ruhrSTARTUPWEEK d’aquest any. Del 21 al 25 de setembre, l’escena d’inici de la zona del Ruhr es reunirà per connectar-se amb persones afins, establir nous contactes i ampliar els seus coneixements. En col·laboració amb més de 50 socis, es duran a terme durant una setmana més de 70 tallers, reunions, conferències magistrals, fires comercials, presentacions i esdeveniments de networking. Per primera vegada, els esdeveniments gratuïts de ruhrSTARTUPWEEK també tindran lloc de forma digital.

Quin model de negoci us convé? Com feu que la vostra idea de negoci sigui més sostenible i rendible? Aquestes i altres qüestions són el focus del taller "Desenvolupament de models de negoci: el conjunt d'eines" amb què la matriu participa a la ruhrSTARTUPWEEK.

"Estem a ruhrSTARTUPWEEK perquè les innovacions i el model de negoci adequat són importants des del principi", afirma Adriana Cabrera, dissenyadora industrial, consultora sènior en el camp del desenvolupament i innovació de productes i líder del taller.

En aquesta sessió identificarem els factors innovadors de les empreses emergents i presents i farem preguntes per definir els valors potencials, així com les debilitats i millores dels models de negoci. Els participants poden utilitzar diverses eines com el model de model de negoci per comprendre la seva idea de negoci o avançar en el seu model de negoci.

Encara hi ha places disponibles per al taller en línia gratuït. Els interessats es poden posar en contacte https://ruhrhub.de/ruhrstartupweek-kalender-single/geschäftsmodellentwicklung-das-toolkit inici de sessió.

Participació de la matriu a la ruhrSTARTUPWEEK

RuhrSTARTUPWEEK és un esdeveniment de la iniciativa ruhr: HUB, que connecta empreses, ciències i empreses emergents a la zona del Ruhr i dóna suport a fundadors i empreses.