Notícies, Generalment, Casolà, matriu gGmbH

MakeOpaedics: solucions de maquinari de codi obert en ortopèdia


MakeOpaedics Projektstart

El començarà al novembre matriu gGmbH juntament amb el seu soci del projecte, la Universitat de Ciències Aplicades de Rhein-Waal, el projecte MakeOpaedics. El Ministeri Federal d'Educació i Recerca (BMBF) dóna suport al projecte com a part de la mesura de finançament "Open Photonik Pro" dins del programa "Photonics Research Germany".

El projecte va estar motivat per la manca d’ajuts ortopèdics professionals fabricats digitalment que estiguin disponibles com a maquinari de codi obert i amb l’objectiu d’impulsar el canvi en el sistema de subministrament MakeOpaedics donat vida. 

L’equip del projecte al voltant d’Adriana Cabrera, Paula Janecke i Niels Lichtenthäler està desenvolupant els prototips de fabricants existents en solucions professionals en un procés de co-creació. Al mateix temps, s’estableixen estructures sostenibles per oferir noves solucions de fabricants en el futur per a aquest important sector mèdic i social, que es caracteritza principalment per les pimes.

L’objectiu són sempre les anomenades solucions de codi obert per augmentar el ventall d’eines individuals de producció ràpida i econòmica i fer-les accessibles a una àmplia part de la població. En estreta cooperació amb els socis, també es desenvolupen models de negoci per permetre el finançament de nous projectes i la professionalització de les solucions.

La digitalització o digitalització parcial dels ajustos del procés i del procediment es convertirà en pautes pràctiques de transformació per a botigues de subministraments mèdics.

MakeOpaedics també ofereix als socis de pràctiques no compatibles del sector de les pimes l’oportunitat d’utilitzar els resultats directament i de forma pilot als seus tallers. 

Podeu portar casos concrets amb clients reals i situacions reals de tallers per crear prototips més ràpidament i accedir al coneixement de tot l’equip del projecte.

MyOrthotic by Adriana Cabrera
MyOrthotic d’Adriana Cabrera

Si teniu cap pregunta sobre el projecte o esteu interessats en tramitar un cas concret, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Nils Lichtenhäler

Niels Lichtenthäler

Coordinador del projecte MakeOpaedics

0211 / 75 707 20

lichtenthaeler@matrix-ggmbh.de

Gefördert vom Bundesminsterium für Bildung und Forschung