Notícies, Generalment, Casolà, Comunicació i esdeveniment

Conceptes de finançament, xarxes socials, etc. per a xarxes MINT com a seminari en línia


Professionals de la matriu MINT com a professors convidats

Com s’entusiasma els nens i els joves amb temes científics i tècnics, quins són els components de la comunicació i el treball en xarxa i quins conceptes de finançament són adequats per a projectes regionals? El finançament MINT és una tasca complexa en la qual cal tenir en compte una gran varietat de factors. Això fa que sigui encara més important connectar en xarxa les diverses regions i actors MINT, intercanviar idees sobre conceptes reeixits i transmetre coneixements.

matrix ha donat suport al projecte durant molts anys zdi.NRW "El futur a través de la innovació" Va obtenir una àmplia experiència en el camp del finançament MINT, des del suport a les xarxes regionals fins al treball de comunicació. Com a part dels seminaris en línia del Regions STEMla del Fundació Körber es realitzen a intervals regulars, l’equip matricial va compartir la seva experiència en diverses presentacions. Els esdeveniments digitals es van gravar perquè també estiguessin disponibles per als actors de MINT després: Arne Klauke, Klaus Bömken, Birthe Dobertin, Magdalena Hein i Luisa Rosenow donen informació sobre els temes de les xarxes socials, les sol·licituds de finançament, el disseny de butlletins i el tema específic. Campanyes de comunicació.

Seminari en línia # 30 de MINT: zdi-Heldinnen-Oktober: la campanya de comunicació per a noies i MINT (22.10.2020)

Durant un mes, l’ofensiva de la comunitat zdi.NRW se centra en històries personals, projectes i temes relacionats amb MINT i les nenes i dones joves del zdi-Heldinnen-Oktober. En el seminari web de la Fundació Körber per a xarxes regionals MINT, la ponent Magdalena Hein, directora de projectes de zdi.NRW, informa sobre els objectius, el concepte i les experiències de la campanya de comunicació.

Seminari en línia núm. 6 de MINT: xarxes socials per a xarxes MINT (13.12.2017)

Al primer seminari en línia de la matriu MINT, Arne Klauke, cap del departament de Comunicació i Màrqueting, es dedica al tema "Social Media for MINT Regions". El professional de la comunicació utilitza exemples clars per explicar com una regió MINT pot estar activa a les xarxes socials. També ofereix consells i trucs útils sobre les diverses plataformes que es poden utilitzar amb un pressupost més reduït.

Nota: El seminari en línia es va enregistrar fa tres anys. Per a les xarxes socials, aquest és un període considerable de temps en què ha canviat i ha evolucionat molt; el públic objectiu, per exemple, ha canviat. És particularment emocionant comparar les tendències del passat amb les tendències actuals.

Seminari en línia # 8 de MINT: models de finançament (20.03.2018/XNUMX/XNUMX)

El Dr. Klaus Bömken, director de projectes de llarga trajectòria de la iniciativa conjunta Future through Innovation, ofereix una visió útil dels conceptes de finançament per a les regions MINT, des de subvencions fins a donacions en espècie. Com es poden guanyar les empreses per treballar? I per què les regions STEM haurien de confiar en un finançament mixt? El Dr. Bömken al vuitè seminari en línia MINT de les regions MINT.

Seminari en línia MINT núm. 16: Disseny d'un butlletí (18.06.2019 de juny de XNUMX)

Utilitzar el butlletí informatiu com a instrument per fer xarxes de manera eficient i de conformitat amb les normatives de protecció de dades, d’això va parlar Birthe Dobertin al 16è seminari en línia MINT. Per què el butlletí és una eina útil per a les regions STEM? Com a actor de MINT, com puc desenvolupar un bon concepte de butlletí de notícies? I a què s’ha de tenir en compte a l’hora de crear el butlletí? Birthe Dobertin explica pas a pas com les regions MINT poden crear un bon butlletí que compleixi la protecció de dades amb mitjans senzills.

Cicle de seminaris en línia MINT sobre el tema "Mitjans de comunicació social per a regions MINT"

Ja sigui a Instagram, WhatsApp o Twitter: les xarxes socials impregnen gairebé tots els àmbits de la vida pública i privada. Les plataformes i els serveis de missatgeria són un mitjà de comunicació, una font d’inspiració i informació alhora i ofereixen a les regions MINT l’oportunitat de presentar-se a un públic més ampli i d’intercanviar idees amb el grup objectiu. Mitjançant les eines principalment gratuïtes, podeu fer les vostres pròpies ofertes MINT, trobar possibles socis regionals i establir contactes amb altres actors MINT.

Seminari en línia núm. 31 de MINT: xarxes socials per a les regions MINT I - Introducció (24.11.2020 de novembre de XNUMX)

La sèrie de vídeos en línia comença amb una introducció al tema. La ponent Luisa Rosenow, de la matriu, que participa principalment en el projecte zdi.NRW, presenta les plataformes de xarxes socials i serveis de missatgeria més habituals. Quines plataformes hi ha i com funcionen? A quins grups objectiu es tracta? I com poden utilitzar les diferents plataformes les regions MINT? Aquestes i altres preguntes es respondran al seminari web.

MINT-Online-Seminar # 32: Mitjans de comunicació social per a MINT-Regions II: implementació (03.12.2020)

Al segon seminari web de la sèrie, Luisa Rosenow examina opcions d’implementació específiques. Com puc començar a utilitzar les xarxes socials com a actor MINT? Per què val la pena desenvolupar una estratègia de xarxes socials? I què heu de tenir en compte a l’hora de planificar contingut?