Notícies, Casolà, matriu gGmbH

Entusiasme per les ajudes innovadores amb un alt benefici per al pacient


La matriu gGmbH rep reforç de Paula Janecke en el desenvolupament i aplicació de productes de tecnologies digitals

Paula és creient. La seva idea és portar el desenvolupament i la producció d’ajuts tècnics com ortesis i pròtesis a un nou nivell millor. Sobretot, haurien d’aportar un major benefici a les persones que necessiten aquestes ajudes (per exemple, en termes de mobilitat) i causar menys problemes, per exemple, amb comoditat.

Paula Janecke mit Prothesen

La Paula fa temps que persegueix aquest objectiu i des d’una experiència molt personal. Per tant, després de graduar-se de batxillerat, va estudiar ortobionica per primera vegada a Göttingen i va adquirir el màster en ofici de tecnologia ortopèdica. Després va completar amb èxit el seu màster en "Ciència del Moviment Humà" a la Universitat Tècnica de Chemnitz. El seu treball es va centrar en medicina esportiva, neurofisiologia i ergonomia.

Entre i en paral·lel, va treballar en diversos desenvolupaments apassionants en laboratoris i empreses coneguts de la indústria i va adquirir experiència a casa i a l’estranger.

Des de principis de novembre, Paula ha estat construint el nou laboratori digital de matrius juntament amb l’equip de matrius matriu gGmbH a Düsseldorf. Allà, juntament amb socis de ciència i empreses, es posen a prova els nous mètodes de desenvolupament i producció d’una manera particularment participativa i es posen en pràctica.

Prothese

Amb Paula Janecke, matrix reforça les seves competències i capacitats en el desenvolupament de productes i en l’ús de tecnologies digitals per a empreses mitjanes. Amb el nou laboratori, matrix està ampliant la seva participació en l’escena del fabricant i, en particular, com a part activa de la xarxa mundial FabLab.

Prothese

Un projecte important és MakeOpaedicsque persegueix constantment estratègies d’innovació oberta i desenvolupa prototips d’eines. El matriu gGmbH va iniciar el projecte al novembre juntament amb el seu soci del projecte, la Universitat de Ciències Aplicades Rhein-Waal. El Ministeri Federal d'Educació i Recerca (BMBF) dóna suport al projecte com a part de la mesura de finançament "Open Photonik Pro" dins del programa "Photonics Research Germany".

Gefördert vom Bundesminsterium für Bildung und Forschung