Notícies, Generalment, Casolà

Amb reforços per al nou any: matrix dóna la benvinguda a experts en les àrees de promoció de la salut i suport a projectes


Matrix compta amb dos nous empleats des de finals del 2020. El Dr. Anna Streber dóna suport al projecte Aktion Mensch amb la seva experiència en el camp de la participació i la promoció de la salut i Angela Giebel participarà principalment en la gestió d’àrees del projecte zdi.NRW. 

Experiència en el camp de la promoció de la salut

Anna Streber

El Dr. Anna Streber complementa l’equip matriu del projecte model com a consultora sènior per al “desenvolupament de xarxes i processos de participació” "Comuna inclosa" l'home d'acció. També dóna suport a la Suport al procés, els municipis finançats en nom del GKV-Bündnis für Gesundheit amb el programa de finançament “Estructura municipal” als estats federals de Baviera i Turingia. L'Anna, que prefereix ballar i fer gimnàstica en la seva vida privada, ha participat en la promoció de la salut de grups socialment desafavorits des que va estudiar ciències de l'esport. Com a experta en processos participatius, ha treballat amb nombrosos actors d’organitzacions i municipis en el context de la promoció de la salut i els ha acompanyat i assessorat científicament durant molts anys.

La seva experiència demostra: “Una contribució real a la igualtat d’oportunitats per a grups socialment desafavorits només es pot fer si, d’una banda, s’implementen i s’ancoren projectes efectius a les comunitats a llarg termini i s’assoleix el grup objectiu de l’oferta a mateix temps. Per tant, requereix un examen intensiu de les necessitats i necessitats de les persones, així com de les condicions del marc estructural in situ per tal de crear juntes ofertes adequades ".

Entusiasme pels esdeveniments extraordinaris

Angela Giebel

Angela Giebel reforça l’equip matriu des de desembre de 2020. Ella dóna suport a la gestió en el gran projecte Futur a través de la innovació.NRW (zdi) i en la gestió de la zona "Acompanyament". Darrerament, va treballar com a gestora d’esdeveniments per a un gran despatx comercial alemany amb operacions internacionals. A matrix, està particularment desitjant conèixer noves àrees temàtiques i poder contribuir activament a l’escena MINT regional i nacional. Aportarà la seva experiència a diversos esdeveniments com BarCamps i Video Awards: “Per la meva experiència sé la importància de crear entorns físics i virtuals especials en què la creativitat, l’alegria, la transferència de coneixement i l’intercanvi d’experiències fora de l’entorn quotidià són possibles.

Em fa il·lusió oferir als joves moments destacats on puguin conèixer gent amb idees afins i provar els seus interessos i habilitats.