Notícies, Generalment, Casolà

MINT, innovació i salut en focus


matrix continua expandint el màrqueting

Simone Bull-Leiterin Marketing

L’experta en desenvolupament de marques Simone Bull és cap de màrqueting de matrix des de mitjans de febrer. La tasca d'aquesta àrea de nova creació és millorar el perfil de la consultoria corporativa i de comunicacions, augmentant així les seves competències STEM i joves, Comunitat i plataformes, Innovació i desenvolupament de productes així com Salut i inclusió fer-se encara més visible. La matriu assessora institucions públiques i empreses mitjanes en aquestes àrees.

Simone Bull és responsable del màrqueting. Va estudiar administració d’empreses i estudis culturals aplicats. Va adquirir experiència en màrqueting i gestió en estructures mitjanes i corporatives, inclòs el Escola de Finances de Frankfurt així com el Bertelsmann SE & Co. KGaA. Després va assessorar empreses mitjanes i institucions públiques com a empresària, experta en màrqueting i desenvolupadora organitzativa durant diversos anys. "Estic entusiasmat amb els camps d'activitat de la matriu i estic content de formar part d'aquest equip compromès", afirma el nou responsable de màrqueting. "Ja coneixem Simone Bull per molts anys de cooperació i estem molt contents que la poguem guanyar amb la seva gran experiència i molts anys d'experiència", subratlla Guido Lohnherr, soci director de matrix.