Notícies, Generalment, Casolà

MINT, innovació i salut en focus


matrix continua expandint el màrqueting

Simone Bull-Leiterin Marketing

matrix va ser capaç de guanyar l'experta en desenvolupament de marques Simone Bull com a cap de màrqueting de matrix. La tasca d'aquesta àrea de nova creació és millorar el perfil de la consultoria corporativa i de comunicacions, augmentant així les seves competències STEM i joves, Comunitat i plataformes, Innovació i desenvolupament de productes així com Salut i inclusió fer-se encara més visible. La matriu assessora institucions públiques i empreses mitjanes en aquestes àrees.

Simone Bull és responsable del màrqueting. Va estudiar administració d’empreses i estudis culturals aplicats. Va adquirir experiència en màrqueting i gestió en estructures mitjanes i corporatives, inclòs el Escola de Finances de Frankfurt així com el Bertelsmann SE & Co. KGaA. Després va assessorar empreses mitjanes i institucions públiques com a empresària, experta en màrqueting i desenvolupadora organitzativa durant diversos anys. "Estic entusiasmat amb els camps d'activitat de la matriu i estic content de formar part d'aquest equip compromès", afirma el nou responsable de màrqueting. "Ja coneixem Simone Bull per molts anys de cooperació i estem molt contents que la poguem guanyar amb la seva gran experiència i molts anys d'experiència", subratlla Guido Lohnherr, soci director de matrix.