Notícies, Generalment, matriu gGmbH

"MINTvernetzt": punt de contacte nacional per a actors MINT: dins


MINTvernetzt

"MINTvernetzt" comença a funcionar com a servei central i punt de contacte per als actors de MINT. La ministra federal d'Educació, Anja Karliczek, va obrir el centre de xarxes MINT finançat pel ministeri federal d'Educació i Investigació amb 12 milions d'euros.

"MINTvernetzt" ofereix intercanvis, consells i consells pràctics, així com suggeriments específics per a ofertes educatives MINT innovadores i sostenibles. S'adreça a totes les persones actives en MINT a Alemanya: proveïdors de cursos de programació o programes d'experimentació per a nens i joves, empleats de laboratoris escolars o tallers de recerca, coordinadors de xarxes regionals de MINT i clústers o voluntaris que proporcionen informació sobre l'organització de la pràctica professional. .

La ministra federal d’Educació, Anja Karliczek, subratlla: “Els actors MINT: a l’ensenyar a nens i joves importants habilitats futures: ofereixen coneixements orientats a l’aplicació, resultats de la investigació actual i coneixements sobre la pràctica professional. Estic molt content que aquests actors tinguin ara un sostre comú per trobar informació agrupada, compartir coneixement i rebre impulsos pel seu treball ".

MINTvernetzt

matrix és responsable de la plataforma MINT-E i la gestió de la comunitat

La matriu gGmbH Com a soci de la xarxa "MINTvernetzt", és responsable de l'estructura tècnica i conceptual de la plataforma MINT-E, així com de la gestió de la comunitat. En aquest paper, matrix permet el viatge intuïtiu de l'usuari: a l'interior a través de l'oferta animada. "Volem animar la comunitat MINT a participar activament i animar els usuaris a utilitzar la plataforma per al seu propi contingut", explica Arne Klauke, inclòs el cap del departament comunitari del grup matricial. Com a part del finançament de la investigació, l’equip de MINTvernetzt de matrix vol investigar els requisits que una plataforma electrònica ha d’oferir a la comunitat MINT de tot el país per donar suport i promoure la creació de xarxes i l’activació d’aquesta comunitat, per descomptat, en compliment de la protecció de dades. normatives.

"MINTvernetzt" és compatible amb Fundació KörberQue matriu gGmbH, la Fòrum Nacional STEM, la Associació de Donants i el Universität Regensburg.

Mireu mint-vernetzt, deixeu-vos inspirar i inscriviu-vos al butlletí per estar al dia: