Notícies, Generalment, Casolà

L’assessorament com a clau quan tingueu dubtes sobre els vostres estudis


L’estudi examina les possibilitats d’influència de les ofertes d’assessorament en el curs dels estudis

Els dubtes sobre estudiar no són infreqüents: el 56% dels estudiants enquestats a Renània del Nord-Westfàlia afirma haver tingut experiència amb dubtes sobre els seus estudis. Els motius d’això són variats, així com les maneres de tractar-ho, des de canviar de tema fins a abandonar finalment el context universitari. Si l’èxit de la carrera professional dels dubtadors tindrà èxit, depèn no menys del suport que experimentin en la fase de convulsió. Però, realment, està ajudant els joves a través de serveis d’assessorament a les universitats? Un estudi proporciona informació.

Eliminar el tabú d’estudiar dubtes i abandonar els estudis i intensificar els serveis d’assessorament a les universitats: aquests eren els objectius del projecte "Propera carrera", que va del 2017 al 2020 des de Ministeri de Cultura i Ciència de l’Estat de Renània del Nord-Westfàlia per encàrrec i per equip matricial es va dur a terme. Al mateix temps, es troben a 20 universitats NRW Ofertes d'assessorament especialment desenvolupat per a aquells que tenen dubtes sobre els seus estudis i els que abandonen, i que es desenvolupen contínuament. Aquests projectes universitaris han treballat intensament en Next Career i han establert i introduït conjuntament nous impulsos per atendre i assessorar els grups objectiu a través de diversos grups d’innovació. A més, en el projecte s’haurien d’examinar l’abast del dubte de l’estudi i l’impacte potencial dels serveis d’assessorament.

Estudi de dubte

Juntament amb el Centre alemany d'investigacions universitàries i científiques (DZHW) i té 20 universitats a Renània del Nord-Westfàlia matriu va desenvolupar un estudi que ara s’ha publicat.

Estudi de dubte

Es van enquestar 3.087 estudiants de l'any 2019 que es van donar de baixa: el resultat:

Més de la meitat van haver de lluitar amb els dubtes d’estudi durant els estudis. S'entén per això la consideració seriosa de canviar el curs d'estudi o fins i tot abandonar completament el curs. Els principals motius d’això són problemes de rendiment (30%) o la manca d’identificació amb el curs (25%). Les condicions d’estudi desfavorables (13%), com ara la manca de rellevància pràctica o requisits poc clars, també poden provocar dubtes

L'estudi també mostra: els serveis d'assessorament són molt importants per a l'èxit i l'orientació acadèmica. La gran majoria d’estudiants s’aprofiten d’almenys un servei d’assessorament a la universitat durant els estudis, inclosos els estudiants que tenen dubtes sobre els seus estudis. Resulta que els dubtants amb pensaments de ruptura no necessàriament acaben els seus estudis. Els que han aprofitat les ofertes del servei d’assessorament per a estudiants tenen més probabilitats d’estudiar amb èxit.

Tots els resultats de l'estudi es poden descarregar aquí: