Nyheder, General, Homeslider

Del innovative ideer og teknologiske muligheder i et globalt netværk: matrix deltager i FABxLive Event 2020


Hvert år samles FabLab-samfundet for at udveksle ideer om moderne produktionsteknologi, digitale muligheder og innovative produktudviklinger på en global konference. Repræsentanter fra videnskab, politik, industri, undervisning og fra over 2.000 FabLabs over hele verden kommer i samtale, diskuterer og deler nye ideer. Især i år: På grund af Corona finder konferencen sted digitalt og er derfor åben for et endnu større samfund. Fokus på den gratis onlinekonference er ikke kun på nyhederne i FabLab-scenen, men også på spørgsmålet om, hvordan dette kan bidrage til at overvinde samfundsmæssige udfordringer, for eksempel ved at løse COVID-19-pandemien.

Som en del af FABxLive begivenheder fra Fab Foundation finder forskellige foredrag, symposier og interaktive workshops sted fra 27. til 31. juli og fremover, modereret af internationale eksperter. Interesserede kan også finde ud af om resultaterne af konferencen bagefter, som stilles til rådighed for samfundet gennem optagelser.

matrix deltager gennem forskellige tilbud og engagement i Industriel designer Adriana Cabrera og på den globale konference. Seniorkonsulenten inden for produktudvikling og innovation er en af ​​eksperterne i producentbevægelsen og FabLabs i Tyskland. Hun har arbejdet med FabLab-samfundet i mange år og er aktiv som underviser i blød robotik for Fab Foundation.

Nedenfor finder du de begivenheder, hvor Cabrera eller matrix-teamet deltager som eksperter: