Nyheder, General, Tilbyder rådgivning, Rådgivning, Homeslider

Sikrer dig faglærte nu! Gratis online seminarserie for SMV'er


matrix deltager i workshops om emnerne rekruttering, træning og digitalisering i træning

Små og mellemstore virksomheder står over for ekstreme udfordringer som følge af koronapandemien: Produktionsstop, kortvarigt arbejde, tab af ressourcer - alt dette ændrer virksomheden. Mange virksomheder kæmper i øjeblikket for at overleve. Samtidig er det vigtigt i dag at tænke på i morgen: nemlig på den næste generation i træning. Derfor deltager matrix gennem forpligtelsen fra Emscher-Lippe høj 4-Projektmitarbeiterin Kerstin Helmerdig an den Aktionswochen zur Fachkräftesicherung des Bundesarbeitsministerium. Angeboten werden drei verschiedene Online-Seminare zu den Themen Recruiting, Ausbildung sowie Digitalisierung in der Ausbildung. Eine Übersicht der Workshopangebote, die in Kooperation mit der eba kan findes her:

Rekruttering i dag:

mandag 21.09.2020
12.30-13.30 ur


Det er en udfordring at finde de rigtige medarbejdere i lyset af stigende personalemangel. Vi diskuterer, hvordan rekruttering har ændret sig, hvad hjørnestenene i vellykket rekruttering er, og hvilke kanaler der kan bruges til at nå nye medarbejdere.

Fremtidig uddannelse! Nu:

Tirsdag, 22.09.2020
12.30-13.30 ur


Virksomhedstræning er grundlaget for at sikre kvalificerede arbejdstagere. Men hvordan finder en virksomhed praktikanter, og hvordan holder den dem op til starten af ​​deres uddannelse og derefter? Hvilke typer træning er der? Hvilke rettigheder og forpligtelser har arbejdsgivere og praktikanter? Hvilke finansieringsmuligheder er der?

Digitalisering i træning:

Onsdag, xnumx
12.30-13.30 ur


Frem for alt vil digitalisering drive uddannelse i de kommende år. I seminaret giver vi information om, hvordan digitalisering kan se ud i træning, hvilket bidrag den næste generation af virksomheder kan yde, og måler, hvor langt din virksomhed er kommet inden for dette område.

Alle tilbudte seminarer er gratis og finder sted som zoomkonferencer. Interesserede kan sende en e-mail til med angivelse af workshoptitel og dato registrering@ebagmbh.de log ind.

Workshopserien finder sted inden for rammerne af Projekt Emscher-Lippe høj 4 i stedet.