Nyheder, General, Tilbyder rådgivning, Rådgivning, Homeslider

Støt grundlæggere med at udvikle deres forretningsmodel


matrix deltager i ruhrSTARTUPWEEK

Fundament, vækst, digitalisering og innovation - det er emnerne for dette års ruhrSTARTUPWEEK. Fra 21. til 25. september mødes opstartsscenen i Ruhr-området for at netværke med ligesindede, skabe nye kontakter og udvide deres know-how. I samarbejde med mere end 50 partnere finder mere end 70 workshops, møder, hovedtaler, messer, pladser og netværksbegivenheder sted i en uge. For første gang finder de gratis ruhrSTARTUPWEEK-begivenheder også sted digitalt.

Hvilken forretningsmodel passer dig? Hvordan gør du din forretningsidé mere bæredygtig og rentabel? Disse og andre spørgsmål er i centrum for workshoppen "Business Model Development: The Toolkit", som matrix deltager i ruhrSTARTUPWEEK.

"Vi er i ruhrSTARTUPWEEK, fordi innovationer og den rigtige forretningsmodel er vigtige lige fra starten," siger Adriana Cabrera, industridesigner, seniorkonsulent inden for produktudvikling og innovation og leder af workshoppen.

I denne session vil vi identificere de innovative faktorer hos start-ups og tilstedeværende virksomheder og stille spørgsmål for at definere de potentielle værdier samt svaghederne og forbedringerne af forretningsmodellerne. Deltagerne kan bruge forskellige værktøjer, såsom Business Model Canvas, til at forstå deres forretningsidé eller fremme deres forretningsmodel.

Der er stadig ledige pladser til den gratis online workshop. Interesserede kan kontakte https://ruhrhub.de/ruhrstartupweek-kalender-single/geschäftsmodellentwicklung-das-toolkit log ind.

Deltagelse i matrixen i ruhrSTARTUPWEEK

RuhrSTARTUPWEEK er et arrangement af ruhr: HUB-initiativet, der netværksvirksomhed, videnskab og nystartede virksomheder i Ruhr-området og støtter grundlæggere og virksomheder.