Nyheder, General, Homeslider, Kommunikation og begivenhed

Finansiering af koncepter, sociale medier og lignende til MINT-netværk som et online seminar


MINT-fagfolk fra matrix som gæsteforelæsere

Hvordan får du børn og unge begejstrede for videnskabelige og tekniske emner, hvad er komponenterne i vellykket kommunikation og netværk, og hvilke finansieringskoncepter er egnede til regionale projekter? MINT-finansiering er en kompleks opgave, hvor der skal tages højde for en lang række faktorer. Dette gør det desto vigtigere at netværke de forskellige MINT-regioner og aktører, at udveksle ideer om vellykkede koncepter og formidle viden.

matrix har støttet projektet i mange år zdi.NRW "Fremtid gennem innovation" Samlede omfattende erfaring inden for MINT-finansiering - fra støtte til regionale netværk til kommunikationsarbejde. Som en del af online - seminarerne i STEM-regioneraf Körber Foundation holdes med jævne mellemrum, delte matrixholdet sin ekspertise i forskellige præsentationer. De digitale begivenheder blev optaget, så de også er tilgængelige for MINT-skuespillere bagefter: Arne Klauke, Klaus Bömken, Birthe Dobertin, Magdalena Hein og Luisa Rosenow giver indsigt i emnerne sociale medier, finansieringsansøgninger, design af nyhedsbreve og emnespecifikke Kommunikationskampagner.

MINT online seminar # 30: zdi-Heldinnen-Oktober - kommunikationskampagnen for piger & MINT (22.10.2020)

I en måned vil zdi-Heldinnen-Oktober fokusere på personlige historier, projekter og emner relateret til MINT og piger og unge kvinder i zdi.NRW-samfundsoffensiven. I webinaret for Körber Foundation for MINT regionale netværkere rapporterer højttaler Magdalena Hein, projektleder for zdi.NRW, om kommunikationskampagnens mål, koncept og oplevelser.

MINT online seminar # 6: Sociale medier til MINT netværk (13.12.2017)

I det første MINT-online-seminar i matrixen er Arne Klauke, leder af kommunikations- og marketingafdelingen, dedikeret til emnet "Sociale medier for MINT-regioner". Kommunikationsprofessionellen bruger klare eksempler for at forklare, hvordan en MINT-region kan være aktiv i sociale medier. Han giver også nyttige tip og tricks på de forskellige platforme, der kan bruges med et mindre budget.

Bemærk: Onlineseminaret blev optaget for tre år siden. For sociale medier er dette en betydelig periode, hvor meget har ændret sig og udviklet sig - målgrupper har for eksempel skiftet. Det er især spændende at sammenligne fortidens tendenser med nutidens tendenser.

MINT online seminar # 8: Finansieringsmodeller (20.03.2018/XNUMX/XNUMX)

Dr. Klaus Bömken, mangeårig projektleder for fællesinitiativet Future gennem innovation, giver et nyttigt overblik over finansieringskoncepter for MINT-regioner, fra subsidier til donationer i naturalier. Hvordan kan virksomheder vindes over til at arbejde? Og hvorfor skulle STEM-regioner stole på blandet finansiering? Dr. Bömken i det 8. MINT online-seminar i MINT-regionerne.

MINT online seminar # 16: Design af et nyhedsbrev (18.06.2019. juni XNUMX)

Brug af nyhedsbrevet som et instrument til effektivt netværk i overensstemmelse med databeskyttelsesbestemmelser - det var det, Birthe Dobertin talte om i det 16. MINT online-seminar. Hvorfor er nyhedsbrevet et nyttigt værktøj til STEM-regioner? Hvordan udvikler jeg som MINT-skuespiller et godt nyhedsbrevskoncept? Og hvad skal man overveje, når man opretter nyhedsbrevet? Birthe Dobertin forklarer trin for trin, hvordan MINT-regioner kan skabe et godt og databeskyttende nyhedsbrev med enkle midler.

MINT online seminarserie om emnet "Sociale medier for MINT-regioner"

Uanset om Instagram, WhatsApp eller Twitter - sociale medier gennemsyrer næsten alle områder af det private og det offentlige liv. Platformene og messenger-tjenesterne er et kommunikationsmiddel, en kilde til inspiration og information på samme tid og giver MINT-regionerne mulighed for at præsentere sig for en bredere offentlighed og udveksle ideer med målgruppen. Ved hjælp af de mest gratis værktøjer kan du placere dine egne MINT-tilbud, finde potentielle regionale partnere og etablere kontakter med andre MINT-aktører.

MINT Onlineseminar # 31: Sociale medier til MINT-regioner I - En introduktion (24.11.2020. november XNUMX)

Online-videoserien starter med en introduktion til emnet. Højttaler Luisa Rosenow fra matrixen, der primært er involveret i zdi.NRW-projektet, præsenterer de mest almindelige sociale medieplatforme og messenger-tjenester. Hvilke platforme er der, og hvordan fungerer de? Hvilke målgrupper adresseres? Og hvordan kan de forskellige platforme bruges af MINT-regionerne? Disse og andre spørgsmål vil blive besvaret i webinaret.

MINT-online-seminar # 32: Sociale medier til MINT-Regions II - Implementering (03.12.2020)

I det andet webinar i serien ser Luisa Rosenow på specifikke implementeringsmuligheder. Hvordan begynder jeg at bruge sociale medier som MINT-skuespiller? Hvorfor er det værd at udvikle en social mediestrategi? Og hvad skal du overveje, når du planlægger indhold?