Nyheder, Homeslider, matrix gGmbH

Entusiasme for innovative hjælpemidler med høj patientfordel


Matrixen gGmbH modtager forstærkning fra Paula Janecke i produktudvikling og anvendelse af digitale teknologier

Paula er en troende. Deres idé er at tage udviklingen og produktionen af ​​tekniske hjælpemidler såsom ortoser og proteser til et nyt, bedre niveau. Frem for alt skal de give større fordel for mennesker, der har brug for sådan hjælp - for eksempel med hensyn til mobilitet - og forårsage færre problemer, for eksempel med hensyn til komfort.

Paula Janecke mit Prothesen

Paula har forfulgt dette mål i lang tid og fra meget personlig erfaring. Derfor studerede hun først gymnasiet efter at have studeret ortobionik i Göttingen og erhvervede kandidatuddannelsen inden for ortopædisk teknologi. Derefter afsluttede hun sin kandidatgrad i "Human Movement Science" ved det tekniske universitet i Chemnitz. Hendes arbejde fokuserede på sportsmedicin, neurofysiologi og ergonomi.

Ind imellem og parallelt arbejdede hun med forskellige spændende udviklinger i velkendte laboratorier og virksomheder i branchen og fik erfaring i ind- og udland.

Siden begyndelsen af ​​november har Paula bygget det nye matrix digitale laboratorium sammen med matrixholdet matrix gGmbH i Düsseldorf. Der testes nye udviklings- og produktionsmetoder sammen med partnere fra videnskab og virksomheder på en særlig deltagende måde og omsættes i praksis.

Prothese

Med Paula Janecke styrker matrix sine kompetencer og kapaciteter inden for produktudvikling og i brugen af ​​digitale teknologier til mellemstore virksomheder. Med det nye laboratorium udvider matrix sit engagement i maker-scenen og især som en aktiv del af det verdensomspændende FabLab-netværk.

Prothese

Et vigtigt projekt er MakeOpaedicsder konsekvent forfølger åbne innovationsstrategier og udvikler prototyper til hjælpemidler. Det matrix gGmbH startede projektet i november sammen med sin projektpartner, Rhein-Waal University of Applied Sciences. Forbundsministeriet for uddannelse og forskning (BMBF) støtter projektet som en del af finansieringsforanstaltningen "Open Photonik Pro" inden for programmet "Fotonikforskning Tyskland".

Gefördert vom Bundesminsterium für Bildung und Forschung