Nyheder, General, Homeslider

Med forstærkninger ind i det nye år: matrix byder eksperter velkommen inden for sundhedsfremme og projektstøtte


Matrix har haft to nye medarbejdere siden udgangen af ​​2020. Dr. Anna Streber støtter Aktion Mensch-projektet med sin erfaring inden for deltagelse og sundhedsfremme, og Angela Giebel vil primært være aktiv inden for områdestyring af zdi.NRW-projektet. 

Ekspertise inden for sundhedsfremme

Anna Streber

Dr. Anna Streber supplerer matrixholdet i modelprojektet som seniorkonsulent for “netværksudvikling og deltagelsesprocesser” "Kommune inkluderende" handlingsmanden. Hun støtter også Process support, kommunerne finansieret på vegne af GKV-Bündnis für Gesundheit fra finansieringsprogrammet ”Kommunestruktur” i forbundsstaterne Bayern og Thüringen. Anna, der foretrækker at danse og gymnastik i sit privatliv, har været involveret i at fremme sundheden for socialt udsatte grupper siden hun studerede sportsvidenskab. Som ekspert i deltagelsesprocesser har hun arbejdet med adskillige aktører fra organisationer og kommuner inden for sundhedsfremme og har videnskabeligt ledsaget og rådgivet dem gennem mange år.

Deres erfaring viser: ”Et reelt bidrag til lige muligheder for socialt udsatte grupper kan kun ydes, hvis der på den ene side implementeres effektive forankringer i samfundene på lang sigt og målgruppen for tilbuddet nås på samme tid. Det kræver derfor en intensiv undersøgelse af befolkningens behov og behov samt de strukturelle rammebetingelser på stedet for at skabe passende tilbud sammen. "

Entusiasme for ekstraordinære begivenheder

Angela Giebel

Angela Giebel har styrket matrixholdet siden december 2020. Hun støtter ledelsen i det store projekt Fremtid gennem innovation.NRW (zdi) og i forvaltningen af ​​området "Akkompagnement". Senest arbejdede hun som event manager for et stort, internationalt fungerende tysk kommercielt advokatfirma. Ved matrix ser hun især frem til at lære nye fagområder at kende og aktivt kunne bidrage til den regionale og nationale MINT-scene. Hun vil bringe sin ekspertise til forskellige begivenheder som BarCamps og Video Awards: ”Fra min erfaring ved jeg, hvor vigtigt det er at skabe specielle fysiske og virtuelle miljøer, hvor kreativitet, glæde, videnoverførsel og udveksling af erfaringer uden for det daglige miljø er mulige.

Jeg er begejstret for at tilbyde unge spændende højdepunkter, hvor de kan møde ligesindede og teste deres interesser og færdigheder.