Nyheder, General, Hjemslider

MINT, innovation og sundhed i fokus


matrix fortsætter med at udvide markedsføringen

Simone Bull-Leiterin Marketing

matrix var i stand til at vinde eksperten inden for brandudvikling Simone Bull som marketingchef på matrix. Opgaven med dette nyoprettede område er at skærpe profilen inden for virksomheds- og kommunikationsrådgivning yderligere og derved øge kompetencerne STEM & unge, Fællesskab og platforme, Innovation og produktudvikling samt Sundhed og inklusion blive endnu mere synlige. Matrixen rådgiver offentlige institutioner og mellemstore virksomheder i disse områder.

Simone Bull er ansvarlig for markedsføring. Hun studerede forretningsadministration og anvendte kulturstudier. Hun fik markedsførings- og ledelseserfaring i mellemstore og virksomhedsstrukturer, herunder Frankfurt School of Finance samt Bertelsmann SE & Co. KGaA. Derefter rådgav hun mellemstore virksomheder og offentlige institutioner som iværksætter, marketingekspert og organisatorisk udvikler i flere år. "Jeg er begejstret for matrixens aktivitetsområder, og jeg er glad for at være en del af dette engagerede team," siger den nye marketingchef. "Vi kender allerede Simone Bull fra mange års samarbejde og er meget glade for, at vi var i stand til at vinde hende med hendes store ekspertise og mange års erfaring," understreger Guido Lohnherr, administrerende partner for matrix.