Nyheder, General, matrix gGmbH

"MINTvernetzt" - landsdækkende kontaktpunkt for MINT-skuespillere: indeni


MINTvernetzt

“MINTvernetzt” begynder at arbejde som et centralt service- og kontaktpunkt for MINT-aktører. Forbundsminister for uddannelse Anja Karliczek åbnede MINT-netværkscentret finansieret af forbundsministeriet for uddannelse og forskning med 12 millioner euro.

"MINTvernetzt" tilbyder udveksling, rådgivning og praktiske tip samt specifikke forslag til innovative og bæredygtige MINT-undervisningstilbud. Det er rettet mod alle MINT-aktive mennesker i Tyskland: Udbydere af programmeringskurser eller eksperimenterende tilbud til børn og unge, ansatte på skolelaboratorier eller forskningsworkshops, koordinatorer af regionale MINT-netværk og klynger eller frivillige, der giver indsigt i Organiser professionel praksis .

Forbundsuddannelsesminister Anja Karliczek understreger: ”MINT-aktører: indeni underviser børn og unge vigtige fremtidige færdigheder: De tilbyder applikationsorienteret viden, aktuelle forskningsresultater og indsigt i professionel praksis. Jeg er meget glad for, at disse aktører nu har et fælles tag til at finde bundtet information, dele viden og modtage impulser til deres arbejde. "

MINTvernetzt

matrix er ansvarlig for MINT-E platformen og community management

Die matrix gGmbH Som en “MINTvernetzt” netværkspartner er han ansvarlig for den tekniske og konceptuelle struktur af MINT-E platformen såvel som samfundsledelsen. I denne rolle muliggør matrix brugerens intuitive rejse: ind gennem det livlige tilbud. "Vi vil opmuntre MINT-samfundet til at engagere sig aktivt og inspirere brugerne til at bruge platformen til deres eget indhold," forklarer Arne Klauke, blandt andet leder af samfundsafdelingen i matrixgruppen. Som en del af forskningsfinansieringen vil MINTvernetzt-teamet ved matrix gerne undersøge de krav, som en e-platform skal tilbyde det landsdækkende MINT-samfund for at støtte og fremme netværk og aktivering af dette samfund - selvfølgelig i overensstemmelse med databeskyttelse regler.

"MINTvernetzt" understøttes af Körber Foundation, The matrix gGmbH, The Nationalt STEM-forum, The Donorers forening og Universität Regensburg.

Se på mint-vernetzt, lad dig inspirere og tilmeld dig nyhedsbrevet, så du kan holde dig opdateret: