Nieuws, Algemeen, Biedt advies, Advies, Homeslider

Ondersteun oprichters bij het ontwikkelen van hun bedrijfsmodel


matrix neemt deel aan ruhrSTARTUPWEEK

Foundation, groei, digitalisering en innovatie - dat zijn de onderwerpen van de ruhrSTARTUPWEEK dit jaar. Van 21 tot 25 september komt de start-up scene van het Ruhrgebied bijeen om te netwerken met gelijkgestemden, nieuwe contacten te leggen en hun knowhow uit te breiden. In samenwerking met meer dan 50 partners vinden er een week lang meer dan 70 workshops, meetups, keynote speeches, beurzen, pitches en netwerkevenementen plaats. Voor het eerst vinden de gratis ruhrSTARTUPWEEK-evenementen ook digitaal plaats.

Welk businessmodel past bij jou? Hoe maak je je bedrijfsidee duurzamer en winstgevender? Deze en andere vragen staan ​​centraal in de workshop "Business Model Development: The Toolkit" waarmee matrix deelneemt aan de ruhrSTARTUPWEEK.

"We zijn bij ruhrSTARTUPWEEK omdat innovaties en het juiste businessmodel van meet af aan belangrijk zijn", zegt Adriana Cabrera, industrieel ontwerper, senior consultant op het gebied van productontwikkeling en innovatie en leider van de werkplaats.

In deze sessie zullen we de innovatieve factoren van de aanwezige start-ups en bedrijven identificeren en vragen stellen om zowel de potentiële waarden als de zwakke punten en verbeteringen van de bedrijfsmodellen te definiëren. De deelnemers kunnen verschillende tools gebruiken, zoals het Business Model Canvas, om hun bedrijfsidee te begrijpen of om hun bedrijfsmodel vooruit te helpen.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de gratis online workshop. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen https://ruhrhub.de/ruhrstartupweek-kalender-single/geschäftsmodellentwicklung-das-toolkit login.

Deelname van de matrix aan de ruhrSTARTUPWEEK

RuhrSTARTUPWEEK is een evenement van het ruhr: HUB-initiatief, dat bedrijven, wetenschap en start-ups in het Ruhrgebied verbindt en oprichters en bedrijven ondersteunt.