Nieuws, Algemeen, Homeslider

Focus op STEM, innovatie en gezondheid


matrix blijft marketing uitbreiden

Simone Bull-Leiterin Marketing

Merkontwikkelingsexpert Simone Bull is sinds half februari hoofd marketing bij matrix. De taak van dit nieuw gecreëerde gebied is om het profiel van corporate en communicatieadvies verder aan te scherpen en daarmee de competenties te vergroten STEM & jongeren, Gemeenschap en platforms, Innovatie en productontwikkeling sowie Gezondheid en inclusie nog beter zichtbaar worden. De matrix adviseert openbare instellingen en middelgrote bedrijven op deze terreinen.

Simone Bull is verantwoordelijk voor marketing. Ze studeerde bedrijfskunde en toegepaste culturele studies. Ze deed marketing- en managementervaring op in middelgrote en bedrijfsstructuren, waaronder de Frankfurt School of Finance sowie sterven Bertelsmann SE & Co. KGaA​ Daarna adviseerde ze middelgrote bedrijven en openbare instellingen gedurende enkele jaren als ondernemer, marketingexpert en organisatieontwikkelaar. "Ik ben enthousiast over de werkterreinen van de matrix en ben blij deel uit te maken van dit betrokken team", zegt de nieuwe marketingmanager. "We kennen Simone Bull al van een jarenlange samenwerking en zijn erg blij dat we haar hebben kunnen winnen met haar grote expertise en jarenlange ervaring", benadrukt Guido Lohnherr, managing partner van matrix.