Nyheter, Allmänna, Homeslider

Dela innovativa idéer och tekniska möjligheter i ett globalt nätverk: matris deltar i FABxLive Event 2020


FabLab-gemenskapen samlas varje år för att utbyta idéer om modern tillverkningsteknik, digitala möjligheter och innovativa produktutvecklingar på en global konferens. Representanter från vetenskap, politik, industri, undervisning och från över 2.000 19 FabLabs över hela världen går i konversation, diskuterar och delar nya idéer. Särskilt i år: På grund av Corona äger konferensen digitalt och är därför öppen för ett ännu större samhälle. Fokus för den kostnadsfria onlinekonferensen är inte bara på nyheterna i FabLab-scenen, utan också på frågan om hur detta kan bidra till att övervinna samhällsutmaningar, till exempel genom att lösa COVID-XNUMX-pandemin.

Som en del av FABxLive-händelser från Fab Foundation kommer olika föreläsningar, symposier och interaktiva workshops att äga rum från 27 till 31 juli och därefter, modererade av internationella experter. Intresserade kan också ta reda på resultaten från konferensen efteråt, som görs tillgängliga för samhället genom inspelningar.

matrix deltar genom olika erbjudanden och engagemanget för Industridesigner Adriana Cabrera och på den globala konferensen. Seniorkonsult inom produktutveckling och innovation är en av experterna inom tillverkarrörelsen och FabLabs i Tyskland. Hon har arbetat med FabLab-samhället i många år och är aktiv som föreläsare i mjukrobotik för Fab Foundation.

Nedan hittar du händelserna där Cabrera eller matrix-teamet deltar som experter: