Nyheter, Allmänna, Erbjuder råd, Råd, Homeslider

Stöd grundare i utvecklingen av sin affärsmodell


matris deltar i ruhrSTARTUPWEEK

Grund, tillväxt, digitalisering och innovation - det här är ämnena för årets ruhrSTARTUPWEEK. Från den 21 till den 25 september kommer start-scenen i Ruhr-området att mötas för att nätverka med likasinnade, skapa nya kontakter och utöka sitt kunnande. I samarbete med mer än 50 partners äger mer än 70 workshops, möten, huvudtal, mässor, platser och nätverksevenemang i en vecka. För första gången kommer de fria ruhrSTARTUPWEEK-evenemangen att äga rum digitalt.

Vilken affärsmodell passar dig? Hur gör du din affärsidé mer hållbar och lönsam? Dessa och andra frågor står i centrum för workshopen "Business Model Development: The Toolkit" som matrisen deltar i i ruhrSTARTUPWEEK.

"Vi är på ruhrSTARTUPWEEK eftersom innovationer och rätt affärsmodell är viktiga redan från början", säger Adriana Cabrera, industridesigner, seniorkonsult inom produktutveckling och innovation och ledare för verkstaden.

I denna session kommer vi att identifiera de innovativa faktorerna hos nystartade företag och företag som är närvarande och ställa frågor för att definiera de potentiella värdena samt svagheterna och förbättringarna i affärsmodellerna. Deltagarna kan använda olika verktyg som Business Model Canvas för att förstå deras affärsidé eller främja sin affärsmodell.

Det finns fortfarande platser tillgängliga för den kostnadsfria onlineverkstaden. Intresserade kan kontakta https://ruhrhub.de/ruhrstartupweek-kalender-single/geschäftsmodellentwicklung-das-toolkit inloggning.

Deltagande av matrisen i ruhrSTARTUPWEEK

RuhrSTARTUPWEEK är ett evenemang med ruhr: HUB-initiativet, som nätverksverksamhet, vetenskap och nystartade företag i Ruhr-området och stöder grundare och företag.