Nyheter, Allmänna, Hemslider

MINT, innovation och hälsa i fokus


matrix fortsätter att utöka marknadsföringen

Simone Bull-Leiterin Marketing

matrix kunde vinna varumärkesutvecklingsexperten Simone Bull som marknadschef på matrix. Uppgiften för detta nyskapade område är att ytterligare skärpa profilen för företags- och kommunikationsrådgivning och därigenom öka kompetensen STEM & ungdomar, Community & plattformar, Innovation och produktutveckling samt Hälsa och inkludering bli ännu mer synlig. Matrisen ger råd till offentliga institutioner och medelstora företag inom dessa områden.

Simone Bull ansvarar för marknadsföring. Hon studerade företagsekonomi och tillämpade kulturstudier. Hon fick marknadsförings- och ledningserfarenhet i medelstora och företagsstrukturer, inklusive Frankfurt School of Finance samt Bertelsmann SE & Co. KGaA. Hon rådde sedan medelstora företag och offentliga institutioner som entreprenör, marknadsföringsexpert och organisationsutvecklare i flera år. "Jag är entusiastisk över matrisens verksamhetsområden och jag är glad att vara en del av detta engagerade team", säger den nya marknadschefen. "Vi känner redan Simone Bull från många års samarbete och är mycket nöjda med att vi lyckades vinna henne med sin stora expertis och många års erfarenhet", betonar Guido Lohnherr, chef för matrix.